Alla inlägg den 29 maj 2018

Av Emma Lindahl Smith - 29 maj 2018 20:38

Hej läsare!
Idag har jag inte mått bra alls. Om det är för värmen eller om det är för pollen. Jag kan börja med att berätta att jag aldrig varit pollenallergiker, men eftersom så mycket slått ut så fort så antog jag detta (plus fruktansvärt mycket googlande). Jag klarade att vara kvar på jobbet, efteråt var planerna att hitta nya tröjor på Cassels, men det blev istället Apoteket för att köpa allergimedicin (fick veta att inget händer om det inte fungerar, men om det fungerar slipper jag massor av bekymmer..). Efteråt så köpte jag en milkshake på donken & sen åkte jag hem. Hela EM & kvällen så har jag legat utslagen och mått skit, men nu har jag tagit en tablett och hoppas det blir bättre, annars vet jag inte vad jag gör...
Nu blir det snart sängen för jag är helt slut.
Puss&kram

Av Emma Lindahl Smith - 29 maj 2018 08:39

Hej läsare!
Har heeelt glömt av bloggen för det har hänt så sjukt mycket. Problemet är att jag inte kommer ihåg vad jag gjort, haha. En stor grej som hände förra veckan var att jag äntligen klarade min ykb!!! Så nu får jag äntligen jobba med att köra lastbil! Så himla kul! Jag har även sagt till på mitt jobb att jag ska sluta då jag har ett annat jobb som väntar mig i mitten på juni. Mer om det får ni veta när jag väl börjar ;) i helgen hände inte så mycket heller utan jag satt mest hemma då hjärtat var iväg torsdag-söndag. Diana kom hit på lördagen och vi käka & drack lite cider/vin. På söndagen åkte vi upp till hjärtats mamma för att fira mors dag. Sen åkte vi hit och käka här & bara prata.
Igår jobbade jag först & sedan åkte jag till Ängelholm för att sälja min diskmaskin, jag kunde inte installera den här hemma så då sålde jag den. Sedan åkte jag & hälsa på mormor & morfar & sen åkte jag hem till min moster. Jag hade köpt saker åt henne i Ullared & hon hade kakor till mig, så vi byta lite. Jag fick även äta där. Åkte sedan hem till hjärtat & sen åkte jag hem & somna direkt för jag var helt slut. Här kommer lite bilder.
Puss&kram

Presentation


Emma heter jag, kommer från Örkelljunga Skåne. Är 28 år & jobbar på Perköps åkeri. Här följer ni min resa genom livet.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards