Alla inlägg den 22 april 2018

Av Emma Lindahl Smith - 22 april 2018 21:49

Hej läsare!
Torsdagen började jag med jobb & sen hämtade jag min bil. Beskedet där var inte så lysande, men den går att köra iallafall. Jag åkte sedan hem, pluggade & kollade lite greys anatomi.
Fredag var det jobb, sedan åkte jag till läkaren. Han gjorde inte så många tester utan sa att det mest troligt är karpaltunnelsyndrom & ska skicka vidare mig till Helsingborg för elektroniska tester & gav mig diclofenac. Därefter åkte jag hem och hjärtat kom hit. Vi sov en stund och sedan åkte vi & handlade & slutligen köpte mat på donken. När vi hade ätit så åkte vi ner till mellbystrand och skulle titta på solnedgången, men den hade tyvär redan gått ner. Vi åkte hem igen och gick sedan och sov.
Lördagen började med frukost & sedan hände inte mycket mer förrän vid 3 tiden när vi åkte till Örkelljunga och jag blev avsläppt hos min kompis Mikaela. Jag var med på hennes släktkalas och sedan åkte vi till Ekebo för att titta på Björn rosenström. Det var dock en besvikelse då han endast spela cirka 45min, när jag trodde han skulle spela mer. Väl där så träffade jag även Diana och Marcus. Vid 2:15 så hämtade hjärtat mig och Mikaela och vi körde henne hem innan vi själva åkte hem.
Söndag. Denna dagen började med att jag gick till signes och köpte frukost. Efter frukosten åkte vi till Ikea & handlade lite saker. Köpte en knivslip som jag är helnöjd med och som är sjukt bra! Därefter åkte vi hem och sedan åkte vi till hjärtats pappa och grillade. Senare på kvällen åkte vi till hans mamma där vi hjälpte till att packa ur bilen och tog oss en kopp te. Hjärtat släppte sedan av mig hemma & nu har jag sett ett avsnitt greys anatomi så nu blir det dags att sova.
Imorgon är det jobb igen.
Puss&kram

Presentation


Emma heter jag, kommer från Örkelljunga Skåne. Är 28 år & jobbar på Perköps åkeri. Här följer ni min resa genom livet.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards