Alla inlägg den 6 juli 2014

Av Emma Lindahl Smith - 6 juli 2014 23:28

Hej mina läsare.

Jag hoppas att jag inte skrämde bort er tidigare, men nu lever bloggen igen.

Jag tog studenten fredagen den 13 Juni och därefter blev jag arbetslös.

Jag har spenderat mina dagar genom att fördriva tiden så gott jag kunnat och därefter spenderat helgerna med mitt hjärta.

Idag har jag & min Tim 1.5år tillsammans. Han är det absolut bästa som någonsin kunnat hända mig.  

Dagen har spenderats med mitt hjärta. Vi åkte och badade och åt glass & hade en mysig tid innan jag åkte hem.

Väl hemma packade jag ihop mina sista saker och sedan for bilen till Göteborg. Jag ska vara här i 4 veckor för att gå en bartenderutbildning. När jag väl kom hit och fick se hur litet allting var och träffa alla så var det väldigt nervöst och lite skrämmande. Jag fick många intryck och det blev väldigt mycket att ta in. Jag & pappa gick och handlade frukost till imorgon och tittade runt lite. Just nu känns allting okej, lärarna är väldigt trevliga och så är även mina rumskamrater. Jag delar rum med 2 killar och en annan tjej. Imorgon ska den sista killen som ska bo här komma, och de andra eleverna som inte bor här kommer oxå. Sammanlagt blir vi 10 personer under kursen, vilket känns okej.

Imorgon börjar allvaret och jag är faktiskt redo. Jag var lite negativ till en början när jag fick se hur man bor osv, men nu känner jag mig faktiskt redo. Dags att utmana mig själv och inse att jag kan klara mig själv och att jag är stor nog att bli mer självständig. Mitt liv handlar trottsallt om mig själv och vad jag vill minnas när jag blir gammal och sitter på detdär hemmet. Då vill jag inte komma ihåg att "jag inte vågade" eller "att jag inte kunde för att..." Jag vill komma ihåg alla roliga saker och upplevelser jag upplevde. Det är det jag börjar med nu, och jag är faktiskt stolt över att jag gör detta, för mig själv.

Bilder kommer att komma imorgon på hur jag bor och lite så, lägger in bilder nu från student och bal så ni får en inblick i hur jag hade det när jag hade bloggen nerlagd. Men just nu måste jag sova. Klockan ringer 8 för att hinna äta frukost innan lektionerna börjar 9.

Nu börjar allvaret.

Puss.  

     

Presentation


Emma heter jag, kommer från Örkelljunga Skåne. Är 28 år & jobbar på Perköps åkeri. Här följer ni min resa genom livet.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards