Alla inlägg den 18 juli 2014

Av Emma Lindahl Smith - 18 juli 2014 17:44

Hej Läsare!

Idag har varit lite av en seg dag. Dagen började med free pour & bar. Vi har fått veta vad vi måste klara på free pouringen och i dagens läge så hade jag inte klarat det provet, kan jag lugnt meddela. Så det får bli hårdträning på det! Det blev lunch och efter lunchen så var det dags för prov och där gick det inte så bra. Hoppas på det bästa, att jag klarar det. Efter provet så gjorde Marcus, vår lärare, olika drinkar som vi fick provsmaka. Dom var inte min favorit då dom var lite sura. Jag gillar mer sött & sliskigt :D Efter att Marcus visat och serverat oss så gick jag till en hudspecialist då jag har en del problem med huden. Hon såg på mig och visste exakt vad det var & jag fick rätt mycket svar på mina frågor, vilket känns väldigt skönt. När jag var klar där letade jag upp en frisör & tog en klippning här i Göteborg. Hon var verkligen jätteduktig, & Nanne Grönwall har klippt sig där av samma frisör. Lite skryt, haha. Nu ikväll så skulle vi äta lite pizza, jag & eleverna + lärare här på EBS & sen blir det kanske utgång, får se :)

Nu får ni massor av bilder att kolla på.

Puss!   

         

Av Emma Lindahl Smith - 18 juli 2014 07:56

Hej läsare.

Igår blev det väldigt mycket, det var därför jag inte skrev något.

Dagen började då med att vi hade drinkprov som gick helt ok faktiskt :)

Därefter blev vi indelade i 3 grupper. En som stod i baren, en som höll på med free pour/flair och den siste där alla förhörde varandra och pluggade på drinkar. Detta ansåg jag vara en skitbra sak då allting flöt på bättre! På eftermiddagen hade vi en tävling där läraren började säga ingredienser, sen om man kunde drinken så skulle man påbörja den och då slutade han säga ingredienser. Det var en väldigt kul och nyttig lek tycker jag :) Verkligen uppskattat!

På kvällen följde vi med läraren på quiz. Det var inte direkt min grej då allting var på engelska och jag missuppfatta väldigt mycket. Läraren bjöd på första rundan öl och sedan köpte jag en Pina colada & en specialare bartendern gjorde åt mig. Sjukt god! Den innehöll: Fireball, Sourz Mango, Bacardi Apple, Passionsfruktjuice, toppad med sprite och garnityr var blåbär/lingon. Det bästa jag druckit på länge, helt klart :)

Vårt lag förlorade quizen, men vi var lika glada ändå :)

Kvällen avslutades runt 23:00 & då var det att gå hem för att sova.

Dagens inlägg kommer lite senare.

Puss sålänge!   

   

Presentation


Emma heter jag, kommer från Örkelljunga Skåne. Är 28 år & jobbar på Perköps åkeri. Här följer ni min resa genom livet.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards